Ik vertel je over mij

gedichten over Liefde, Lijden en Leven.

Over Eva Keeris

Eva Keeris

De gedichten zijn gemaakt door Eva Keeris (1979). Eva heeft haar eigen bedrijf wetenschepper en werkt met allerlei mensen in allerlei prachtige projecten aan eigenlijk maar één doel: het ontvouwen van een nieuw soort bewustzijn op de wereld. Dat bewustzijn gaat over Leven in diepgaande verbinding met jezelf en vanuit daar met de wereld. Zo binnen, zo buiten: wanneer je Thuis bent bij jezelf, dan ben je ook Thuis in de wereld. Zij schept dit nieuwe Weten aan de hand van allerlei verschillende technieken en methodieken die allemaal gestoeld zijn op spelen en speelsheid.

Deze gedichtenreeks is een verslag van de reis die zij naar Binnen ging en de schat die zij daar gevonden heeft. Zij hoopt dat de gedichten anderen tot diepgaande troost en ondersteuning kunnen zijn; zij zijn immers relikwieën van haar eigen reis die zij nu als wegwijzers voor andere zoekenden aanbiedt.

Geschreven vanuit een Diepte in het Leven. Soms een Diepte in schrijnend verdriet, soms een Diepte in stille gelukzaligheid. Hoe dan ook; ‘Eva heeft gezien’. Voor hen die de reis maken, of reeds gemaakt hebben, zijn de gedichten een diepgaande herkenning aan ‘die plek’. Die plek waar we niet alleen in verbinding met onze eigen Ziel zijn, maar ook in het liefdevolle gezicht van de Ziel van de Wereld mogen kijken.

posted under

Email will not be published

Website example

Your Comment: